Mar
30
2016

Hur ligger du till?

Sökmotoroptimering är standard i webbutvecklingsbranchen och om du inte börjat är det hög tid. Använder du en rank checker är det lätt att hålla koll på hur det går för dina webbsidor, samt se hur de förändringar du gör på sidan påverkar hur många besökare som hittar till din sida i förhållande till andra sidor. Med en rank checker kan du också enkelt övervaka din “SERP”, var i listan av sökmotorresultat din webbplats placeras. Algoritmerna som styr var just din sida blir ständigt mer avancerade för varje månad, men man brukar tala om begreppen “relevans” och “rykte”. Det senare, ditt rykte eller popularitet är svårt att påverka, det är däremot en indikator på hur du lyckas med att fylla din sida med relevant innehåll. Med bra koll på din webbplats märker du vilka förändringar som leder till framgång, och du får nog information för att höja din SERP.

Leave a Reply